WINGFOILEN

DEN BOSCH

Wingfoilen is de snelst groeiende watersport! Deze sport is een combinatie van kitesurfen en windsurfen. Bij wingfoilen zweef je over het water!

WINGFOILEN

DEN BOSCH

Wingfoilen is de snelst groeiende watersport! Deze sport is een combinatie van kitesurfen en windsurfen. Bij wingfoilen zweef je over het water! De lessen worden gegeven op het Engelermeer Den Bosch!

WINGFOIL

PRIVELES

1,5 uur
1 – 4 personen
vanaf 85,- p.p.

WINGFOIL

VERHUUR

1,5 uur
1 – 6 personen
v. 35,-p.p.

WINGFOIL

CLINIC

2 uur
1 – 6 personen
v. 75,-p.p.

MEET THE TEAM!

FLEUR

De instructeur en eigenaar van SUP & Windsurf Den Bosch, Fleur, is van jongs af aan al op het water te vinden. Daarnaast is Fleur een geboren trainer, zowel op het water als in de gym in haar rol als fysiotherapeut. Het aanleren van de verschillende watersporten geeft haar dan ook energie!

MEET THE TEAM!

FLEUR

De instructeur en eigenaar van SUP & Windsurf Den Bosch, Fleur, is van jongs af aan al op het water te vinden. Daarnaast is Fleur een geboren trainer, zowel op het water als in de gym in de rol als fysiotherapeut. Het aanleren van de verschillende watersporten geeft haar dan ook energie!

1,5 uur | 1 persoon | 135,- p.p.
1,5 uur | 2-4 personen | 85,- p.p.

PRIVELES WINGFOILEN

Wil jij leren Wingfoilen? Door de individuele begeleiding leer jij het wingfoilen razendsnel! Eenmaal je eerste vliegmeters gemaakt, daarna zul je niet meer van het water te krijgen zijn!

Priveles
• Les op maat
• Voor alle niveau’s
• De materialen en een wetsuit zijn inclusief

Klaar voor een nieuwe hobby? Bekijk via onderstaande knop de beschikbaarheid en reserveer!

WINGFOIL SET HUREN

Wil jij een vliegende start maken en veel het water op? Huur dan een wingsurf of wingfoil set (1,5 uur). Heb jij ergens minimaal 1 les gevolgd dan kun je bij ons een set huren! Wij varen op de nieuwste gear van Naish!

Wingsurf set
€ 35,-
Wingfoil set
€ 45,-
Strippenkaart
€ 185,-

Reserveer jouw windsurfset via onderstaande knop!

WINGFOIL SET

HUREN?

Ook een vliegende start maken en veel op het water zijn? Huur dan een wingsurf of wingfoil set (1,5 uur). Heb jij ergens minimaal 1 les gevolgd dan kun je bij ons een set huren! Wij wingfoilen op de nieuwste gear van Naish!

Wingsurf set
€ 35,-
Wingfoil set
€ 45,-
Strippenkaart
€ 185,-

Reserveer jouw windsurfset via onderstaande knop en kies jouw datum en tijd!

VEEL GESTELDE VRAGEN

OVER WINDSURFEN

  • Handdoek;
  • Zonnebrand;
  • Zwemkleding alvast thuis aandoen;
  • Wetsuit krijg je van ons te leen;
  • Waterschoenen, eventueel ook te koop bij ons;
  • Een lekker koud drankje voor na afloop koop je bij ons op locatie;
• Annuleren of wijzigen kan tot 48 uur voor aanvang. Bij annulering tot uiterlijk 49 uur voor aanvang wordt er altijd 25% van de totale boekingskosten in rekening wordt gebracht. Binnen 48 uur is dit 100%.
• Bij voorspelt onweer of bij onverantwoord weer bij aanvang kan de verhuring kosteloos verzet worden.

De geboekte activiteit wijzig je eenvoudig in je persoonlijke account van het boekingssysteem tot 48 uur voor aanvang. Wind is een persoonlijke voorkeur, daarom gaat de lesaltijd door. Bij een lagere wind krijg je meer theorieles. Wil je graag les met hardere wind, dan dien je zelf de les tijdig te verplaatsen, dit kan tot 48 uur voor aanvang.

Wingfoilen start met het wingsurfen. Het wingsurfen is een opstap naar het wingfoilen. Het zit hem in het board waar op je vaart. Bij wingsurfen gebruik je een windsurf sup, om eerst de wing goed onder controle te krijgen.Bij het wingfoilen gebruik je een wingboard met een foil eronder. Hierdoor kom je uit het water!

Er is een toilet en omkleedruimte aanwezig. Je kan geen spullen bij ons achterlaten. Voor je sleutel kan je waterdichte houder lenen.

YOU CAN’T STOP THE STORM, BUT YOU CAN LEARN TO SURF