SUPTOURS

DEN BOSCH

Suptours Den Bosch! Beleef als groepsuitje een unieke SUP-tour en ontdek zo al het mooi’s dat Den Bosch te bieden heeft! Tijdens de SUP- tour ga je met een leuke routekaart zelfstandig door de Bossche wateren en kom je langs de leuke plekjes van de historische stad!

SUPTOURS

DEN BOSCH

SUPtours Den Bosch! Beleef als groepsuitje een unieke SUP-tour en ontdek zo al het moois dat Den Bosch te bieden heeft! Tijdens de SUP- tour ga je met een leuke routekaart zelfstandig door de Bossche wateren en kom je langs de leuke plekjes van de historische stad!

SUPtours Den Bosch

Locaties
Wij bieden SUP-tours aan door het Centrum van Den Bosch en het mooie natuurgebied het Engelermeer Den Bosch. Jij kiest zelf welke locatie je wilt voor de SUP-tour!

Wat kun je verwachten
Bij aankomst liggen de SUP’s al opgeblazen voor je klaar! Na een korte instructie volgt daarna de zelfstandige tour op het water. De tour duurt circa 2 uur. Met onze route kaarten kom je langs mooie plekjes in Den Bosch. Dit is ons meest geboekte SUP uitje!

Arrangement
Wil je de tour combineren met een borrel of lunch of een andere activiteit? Doe eenvoudig eens groepsaanvraag! Ideaal voor bedrijfsuitje, schooluitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeestje! Klaar voor de SUP tours Den Bosch?

GROEPSUITJE

SUP-TOUR

De SUP-groepstour kan worden gereserveerd vanaf 8 personen. Neem hiervoor contact me ons op!

Ervaar zo het mooie Den Bosch!

Enthousiast geworden? Vraag dan een offerte op maat aan via de groepsaanvraag knop. De tour kan gepland worden op een datum naar keus! De SUP-groepstour kan worden gereserveerd vanaf 8 (betalende) personen. Voor kleine en grote groepen te boeken!

suples-instructeur

MEET THE TEAM!

JASMIJN

Houdt je van gezelligheid en ontspanning? Boek dan onze SUP- tour! De tour is voor alle niveau’s en daarom ook zo leuk om samen te doen! Onze instructeur Jasmijn voorziet je graag van een goede SUP instructie voordat jullie het water op gaan!

MEET THE TEAM!

JASMIJN

Houdt je van gezelligheid en ontspanning? Boek dan onze SUP- tour! De tour is voor alle niveau’s en daarom ook zo leuk om samen te doen! Onze instructeur Jasmijn voorziet je graag van een goede SUP instructie voordat jullie het water op gaan!

suples-instructeur

WAT ZEGGEN ANDEREN

OVER SUP & WINDSURF DEN BOSCH

Vrijgezellenfeest

Malou Schippers

De SUP clinic tijdens het vrijgezellenfeestje was echt super leuk! Veel lol gehad op het water en goed geregeld door SUP & Windsurf Den Bosch. Aanrader!

WINDSURFEN

Kevin van Savoijen

Snel online te boeken, hebben goede (veel nieuwe) spullen en verzorgen gewoon hele goede en leuke lessen. Achteraf krijg je drankje aangeboden en is het altijd gezellig 🙂

SUPPEN

Boris Pieterse

Samen met mijn moeder 3,5 uur een sup-board gehuurd Mooie planken! Fijne service!

WINGFOILEN

Dionne Stall

Wingfoilles op maat in een ontspannen sfeer op een mooie plek aan het Engelermeer. Binnen no time had ik het wingen onder de knie! De instructeur is erg kundig en gezellig!

PADDLE TO ADD
BALANCE TO YOUR LIFE

PADDLE TO ADD BALANCE TO YOUR LIFE