SUPTOURS

DEN BOSCH

Suptours Den Bosch! Beleef als groepsuitje een unieke SUP-tour en ontdek zo al het mooi’s dat Den Bosch te bieden heeft! Tijdens de SUP- tour ga je onder begeleiding van een instructeur door de Bossche wateren en kom je langs de leuke plekjes!

SUPTOURS

DEN BOSCH

SUPtours Den Bosch! Beleef als groepsuitje een unieke SUP-tour en ontdek zo al het moois dat Den Bosch te bieden heeft! Tijdens de SUP- tour ga je onder begeleiding van een instructeur door de Bossche wateren en kom je langs de leuke plekjes.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Locaties
Wij bieden SUP-tours aan door het Centrum van Den Bosch en het mooie natuurgebied het Engelermeer Den Bosch. Jij kiest zelf welke locatie je wilt voor de SUP-tour!

SUPtours Den Bosch
Bij aankomst liggen de SUP’s al opgeblazen voor je klaar! Na een korte introductie volgt daarna de tour op het water. De tour duurt 2 uur. Je komt langs mooie plekjes in Den Bosch. Ook onderweg krijg je SUP tips van de instructeur.

Arrangement
Wil je de tour combineren met een borrel of lunch of een andere activiteit? vraag dan jou vrijblijvende offerte aan via groepsaanvraag. Ideaal voor bedrijfsuitje, schooluitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeestje! Klaar voor de SUP tours Den Bosch?

GROEPSUITJE

SUP-TOUR

De SUP-groepstour kan worden gereserveerd vanaf 8 (betalende) personen en met een maximum van 35 personen. Ben je met meer personen? Neem dan contact me ons op!

Ervaar zo het mooie Den Bosch vanaf het water!

Enthousiast geworden? Vraag dan een offerte op maat aan via de groepsaanvraag knop. De tour kan gepland worden op een datum naar keus! De SUP-groepstour kan worden gereserveerd vanaf 8 (betalende) personen en met een maximaal van 35 personen.

MEET THE TEAM!

JOYCE

Houd je van gezelligheid en ontspanning? Ga dan op mee tijdens de SUPtours Den Bosch met onze instructeur Joyce. Met haar relaxte en gezellige instelling heb je gegarandeerd een leuke dag! Door haar oprechte nieuwsgierigheid kent ze de leukste plekjes van Den Bosch!

MEET THE TEAM!

JOYCE

Houd je van gezelligheid en ontspanning? Ga dan mee tijdens de SUPtours Den Bosch met onze instructeur Joyce. Met haar relaxte en gezellige instelling heb je gegarandeerd een leuke dag! Door haar oprechte nieuwsgierigheid kent ze de leukste plekjes van Den Bosch!

WAT ZEGGEN ANDEREN

OVER SUP & WINDSURF DEN BOSCH

Vrijgezellenfeest

Malou Schippers

De SUP clinic tijdens het vrijgezellenfeestje was echt super leuk! Veel lol gehad op het water en goed geregeld door SUP & Windsurf Den Bosch. Aanrader!

WINDSURFEN

Kevin van Savoijen

Snel online te boeken, hebben goede (veel nieuwe) spullen en verzorgen gewoon hele goede en leuke lessen. Achteraf krijg je drankje aangeboden en is het altijd gezellig 🙂

SUPPEN

Boris Pieterse

Samen met mijn moeder 3,5 uur een sup-board gehuurd Mooie planken! Fijne service!

WINGFOILEN

Dionne Stall

Wingfoilles op maat in een ontspannen sfeer op een mooie plek aan het Engelermeer. Binnen no time had ik het wingen onder de knie! De instructeur is erg kundig en gezellig!

PADDLE TO ADD
BALANCE TO YOUR LIFE

PADDLE TO ADD BALANCE TO YOUR LIFE