SUPTOURS

DEN BOSCH

Beleef als groepsuitje of neem deel aan de geplande SUP-tour en ondek zo al het mooist dat Den Bosch en omgeving te bieden heeft per SUP vanaf het water. Tijdens de SUP- tour ga je onder begeleiding van een instructeur door de Bossche wateren en kom je langs de leuke plekjes. De tour duurt circa 2 uur. De tour starten we met een korte instructie en daarna maak je als groep samen met de instructeur een tour door en rondom de binnenstad van Den Bosch.

SUPTOURS

DEN BOSCH

Beleef als groepsuitje zo al het mooist dat Den Bosch en omgeving te bieden heeft per SUP vanaf het water. Tijdens de SUP- tour ga je onder begeleiding van een instructeur door de Bossche wateren en kom je langs de leuke plekjes. De tour duurt circa 2 uur. De tour starten we met een korte instructie en daarna maak je als groep samen met de instructeur een tour door en rondom de binnenstad van Den Bosch.

Ervaar zo het mooie Den Bosch vanaf het water!

Ga mee tijdens onze geplande SUP-tours. Aanmelden kan individueel vanaf 1 persoon. Deze tours zijn voor beginners, waarbij je voorafgaand uitleg krijgt over het suppen. Waarna je samen met de groep en instructeur een tour door en rondom de binnendstad van Den Bosch maakt. Let op, dit is niet door de Binnendieze, dit is verboden helaas. De tour duurt circa 2 uur en is inclusief een SUP.

Data’s:
– Op dit moment zijn er geen tours meer gepland.

Aanmelden? Mail ons dan met daarin jouw gekozen datum!

GEPLANDE

SUP-TOURS

Voor deze tour kan je je individueel of als groepje inschrijven. Aan de tour doen minimaal 4 personen mee en maximaal 15.

2 uur
€ 30,- p.p.

*met een eigen sup 7,50 euro korting

WAT KUN JE VERWACHTEN

Bij aankomst liggen de SUP’s al opgeblazen voor je klaar! Na een korte introductie volgt daarna de tour op het water. De tour duurt ongeveer 2 uur. Je komt langs mooie plekjes in Den Bosch. Ook onderweg krijg je SUP tips van de instructeur. Let op, de tour is niet door de Binnendieze, dit is verboden helaas.

MEET THE TEAM!

SAM

Houd je van gezelligheid en ontspanning? Ga dan op SUP-Tour met onze instructeur Sam. Met haar relaxte en gezellige instelling heb je gegarandeerd een leuke dag! Door haar oprechte nieuwsgierigheid kent ze de leukste plekjes van Den Bosch!

MEET THE TEAM!

SAM

Houd je van gezelligheid en ontspanning? Ga dan op SUP-Tour met onze instructeur Sam. Met haar relaxte en gezellige instelling heb je gegarandeerd een leuke dag! Door haar oprechte nieuwsgierigheid kent ze de leukste plekjes van Den Bosch!

SUP-tour groepsuitje

Enthousiast geworden? Neem dan met ons contact op voor de mogelijkheden. Dit kan in overleg op een datum en tijdstip naar keuze. De SUP-groepstour kan worden gereserveerd vanaf 10 (betalende) personen en met een maximaal van 25 personen.

GROEPSUITJE

SUP-TOUR

De SUP-groepstour kan worden gereserveerd vanaf 10 (betalende) personen en met een maximum van 25 personen.
Ben je met meer personen? Neem dan contact me ons op!

2 uur
€ 37,5,- p.p.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Bij aankomst liggen de SUP’s al opgeblazen voor je klaar! Na een korte introductie volgt daarna de tour op het water. De tour duurt ongeveer 2 uur. Je komt langs mooie plekjes in Den Bosch. Ook onderweg krijg je SUP tips van de instructeur. Let op. Wil je de tour combineren met een hapje en een drankje of een andere activiteit? Kijk dan op de pagina groepsuitjes. Ideaal voor bedrijfsuitje, schooluitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeestje

VEEL GESTELDE VRAGEN

OVER SUPPEN

 • Uiterlijk tot 48 uur voor start van de verhuring kun je kosteloos annuleren of verplaatsen.
 • Annuleringen korter dan 48 uur op de start van de verhuring hebben geen recht op restitutie. .
 • Annuleren of verzetten gebeurt altijd in overleg.
 • Bij voorspelt onweer of bij onverantwoord weer tijdens verhuring kan de activiteit kosteloos verzet worden. Indien er geen geschikte datum wordt gevonden is restitutie ook mogelijk.
 • Zwemkleding;
 • Droge kleding;
 • Flesje water en wat te eten;
 • Zonnebrand;
 • Handdoek;
 • SUP BOARD STX;
 • Verstelbare peddel;
 • Pomp;
 • Draagtas die gemakkelijk in de auto past;
 • Leash voor om je been (zodat je board niet wegdrijft);
 • Waterdichte tas voor mee op het water;
 • Gebruiksaanwijzing;
 • Handdoek om na het SUPPEN de SUP weer droog in te leveren.
SUPPEN mag in principe overal in Nederland, op de grachten, in zee, rivieren en meren. Er zijn wel gebieden waar SUPPEN niet is toegestaan. Bekijk voorafgaand aan je tour of er informatie is over de plek. Ter plaatse staan vaak waarschuwingsborden aangegeven waar SUPPEN verboden is. Is er geen bord aanwezig? Over het algemeen geldt dan: geen bord dan kun is SUPPEN toegestaan!

Wij zijn van menig dat vrijwel iedereen kan SUPPEN! Of je nu sportief bent aangelegd of niet. SUPPEN kun je zelf zo intensief maken als je wilt! Heb je moeite met je evenwicht? Ga dan op je knieën of billen zitten! Dit is een goed alternatief!

Weersvoorspellingen zijn niet altijd even juist. Als op het moment van aanvang activiteit de weervoorspellingen onverantwoord zijn, dan mag je de reservering uiteraard kosteloos verplaatsen of vindt er restitutie plaats.

Bij ons is dit niet toegestaan. De SUP’s kunnen hierdoor beschadigen.

Vanaf 16 jaar kun je zelfstandig bij ons een SUP huren. Jonger dan 16 jaar? Dan dien je een SUP te huren onder begeleiding van een volwassen.

Over het algemeen raden we het af om tijdens een zwangerschap te gaan SUPPEN. Tijdens het vallen kan je bezeerd raken of kan je op je buik vallen. Dit wil je liever voorkomen natuurlijk! Huren is ten alle tijden op geheel eigen risico van huurder.

 • In de zomer is zwemkleding vaak voldoende. Ook sportkleding werkt goed!
 • In het voor- en naseizoen kan het waterkouder zijn. Ben je bang om in het water te vallen of bang voor de kou? Leen dan gratis een wetsuit van ons!

PADDLE TO ADD
BALANCE TO YOUR LIFE

PADDLE TO ADD BALANCE TO YOUR LIFE